Traditionellt billån

Tackvare ett tätt samarbete med banken så kan du åka hem med din nya bil redan samma dag. Vi hjälper dig med billånet på plats och anpassar månadskostnaden så den passar både din plånbok och din nya bil.

Vid ett traditionellt billån krävs 20% kontantinsats och kan läggas upptill hela 96 månader. Om du byter in en bil så kan den med fördel användas som del i kontantinsatsen. Har du en skuld på din bil hos ett annat finansbolag eller bank så tar vi hand om det och bakar in det i ditt nya lån.

Lånet är kostnadsfritt att extraamortera på och kostar inget att lösa in i förtid.

Blancolån

Vi kan även erbjuda blancolån upptill 350.000kr som är bundet till dig som person istället för bilen. Detta lån går att lägga upptill 12år vilket ger en riktigt låg månadskostnad. Ingen kontantinsats med andra ord.

Betalning

Överföring till vårt bankkonto, betala med Swish eller använd ditt vanliga bankkort (Visa/Mastercard).

Garantier

Vi är anslutna till MRF - Motormännens Riksförbund för din trygghet och när du köper bil av oss får du vår exklusiva MRF-garanti. Det är bara MRF-anslutna bilföretag som har rätt att lämna MRF-garanti. Så leta alltid efter MRF-märket när du ska köpa bil. Längd och omfattning på garantin är beroende på bilens ålder eller hur långt den gått. Vill du ha ett mer omfattande garantiskydd så finns även lösningar på det. Vill du veta mer, ring oss på 0584-102 50.

Försäkra

Vi hjälper dig med de flesta försäkringarna på plats innan leverans men genom ett tätt samarbete med Folksam kan vi erbjuda våra kunder en stor och omfattande helförsäkring för endast 1750kr första 6 månaderna (ca 290kr/mån!). Den finns även som halvförsäkring för 1050kr (175kr/mån!) för bilar som har vagnskadegaranti kvar (max tre år gamla). Vissa märken/modeller är dock undantagna, gäller främst sportbilar.