Finansiering, garanti & försäkring

Finansiera ditt bilköp förmånligt

När det gäller finansiering så arbetar vi med Ecster som ägs av Handelsbanken och med MyMoney. Tackvare ett tätt samarbete så kan du åka hem med din nya bil redan samma dag. Vi hjälper dig att skräddarsy finansieringen på plats så månadskostnaden både passar din plånbok och din nya (lagom) begagnade bil.

Vid ett bilköp krävs 20% kontantinsats och kan läggas upptill 84 månader. Om du byter in en bil så kan den med fördel användas som del i kontantinsatsen. Har du en skuld på din bil hos ett annat finansbolag eller bank så tar vi hand om hela processen och löser det.

Lånet är kostnadsfritt att extraamortera på och kostar heller inget att lösa in i förtid om så önskas.

Lån utan kontantinsats?

För bilar upptill 350.000kr så kan man låna helt utan kontantinsats hos MyMoney och upptill 12år för en riktigt låg månadskostnad. Skillnaden mot det traditionella billånet är att dessa lån är knutna till dig som person istället för bilen, ett sk. Blanco-lån. Även dessa lån kräver att man ansöker hos oss men det hjälper vi dig med om du vill.

Överföring, bankkort eller Swish

Hos oss betalar du enklast bilen med en överföring då vi har konton i Swedbank, Handelsbanken, Nordea, Länsförsäkringar och SEB, så medtag ditt mobila BankID eller bankdosa. Du kan även betala med Swish (om du höjer din Swishgräns hos din bank) eller betala med ett vanligt bankkort (Visa/Mastercard).

1-års garanti

När du köper bil hos oss så är en 1-års garanti inkluderad i priset (om bilen har gått mindre än 20.000mil och är yngre än 10år). Garantin har inga självrisker och är en av de mest generösa på marknaden. Det finns även möjlighet att förlänga den upptill 2år.

Fråga oss - om du vill veta mer om våra garantier!

Förmånlig försäkring för Folksamkunder

Om du har hemförsäkring genom Folksam kan vi ordna en Prova-på-försäkring som heter Körklar. För att den skall gälla skall bilen vara yngre än 10år och inte vara någon av de få undantagsmärkena som Folksam inte försäkrar på detta sätt. Priset på denna försäkring är 1750kr (helförsäkring) eller 1050kr (halvförsäkring) för 6 månader.