FINANSIERING

Vi hjälper dig med en skräddarsydd finansiering

Tackvare ett tätt samarbete med Länsförsäkringar / Wasa Kredit så kan du åka hem med din nya bil redan samma dag.

Vid ett traditionellt billån krävs 20% kontantinsats och kan läggas upptill 96 mån. Om du byter in en bil så kan den med fördel användas som del i kontantinsatsen. Har du en skuld på din bil hos ett annat finansbolag eller bank så tar vi hand om det och bakar in det i ditt nya lån.

Lånet är kostnadsfritt att extraamortera på och kostar inget att lösa in i förtid.

Låna med restvärde och få en riktigt låg månadskostnad!

Du kan också välja ett billån med restvärde. Det innebär att du inte amorterar hela bilens värde, utan betalar bara tillbaka upp till det värde som bilen uppskattas ha när återbetalningstiden är slut. Sen kvittas bilens restvärde mot motsvarande låneskuld. Redan efter en kort tidsperiod kan du välja att byta in bilen mot en ny utan att betala onödigt hög månadskostnad. På så sätt passar billån med restvärde bra för dig som vill nyttja bilen när den är som bäst och ha en flexibel månadskostnad.

Behöver du låna hela beloppet?

Vi kan även erbjuda blancolån upptill 350.000kr som är bundet till dig som person istället för bilen. Detta lån går att lägga upptill 12år vilket ger en riktigt låg månadskostnad.

Detta lån kräver ingen kontantinsats och även detta lån kan man extraamortera eller lösa kostnadsfritt.

  • Logotyp
  • Logotyp
  • Logotyp

Överför, Swisha eller dra ditt bankkort!

Om du inte behöver finansiera ditt bilköp så kan du betala med överföring till vårt Swedbank-konto, Swisha eller använd ditt vanliga bankkort (Visa/Mastercard). ett tips är att kolla upp, innan du kommer till oss, hur mycket du får överföra eller swisha per dygn då bankerna har sina spärrar.

SENAST INKOMNA