GARANTIER

Vad gäller när man fått ett fel på sin nyinköpta bil och vad ingår i garantin? Vad kan man ha för krav och vilket regelverk gäller för begagnade bilar?! Häng med, vi reder ut begreppen och vad som gäller hos oss!

Calovea Motor + MRF = Sant!

Vi på Calovea Motor är anslutna till Motormännens Riksförbund (MRF) och det är vi för att vi ska kunna ge dig den trygghet som du kan förvänta dig av den seriösa bilhandeln - både under och framförallt efter köpet.

När du köper bil av oss får du vår MRF-garanti. Det är bara MRF-anslutna bilföretag som har rätt att lämna MRF-garanti. Så leta alltid efter MRF-märket när du ska köpa bil. Längd och omfattning på garantin är beroende på bilens ålder eller hur långt den gått.

En sak som vi MRF-handlare har gemensamt är att vi alltid håller oss på rätt sida lagen. Lagen vi pratar om är Konsumentköplagen och den hjälper oss att göra och välja rätt när vi t ex får en reklamation. Juridiken runt begagnade varor kan vara en djungle, men en sak är säker - vi följer lagen och som kund har du dina rättigheter och skyldigheter och de värnar vi om!

Vill du veta mer, ring oss på 019-10 15 00 eller surfa in på MRF's webbplats här nedan!

SENAST INKOMNA